DUTCH

Overname Butterstreet 21

Overname Butterstreet 21
Links Corné van Willigen (Butterstreet 21) rechts Tim Klaassen (050Media)
In: DUTCH, newsletter

Officieel persbericht:

050media groeit door met overname Butterstreet

Het Groningse online marketingbedrijf 050media heeft per 1 juli het eCommerce bedrijf Butterstreet overgenomen. 050media neemt alle diensten, klanten en medewerkers van Butterstreet over.

De overname houdt in dat zowel klanten als personeel van Butterstreet ondergebracht zullen worden onder de vleugels van het Groningse 050media. Een groot voordeel voor de huidige klanten is dat zij daardoor alle mogelijk denkbare opties voor online groei uit handen kunnen geven en daarmee compleet ontzorgd kunnen worden. Voor het personeel van Butterstreet betekent de overname dat zij deel uit zullen maken van een enthousiaste groep medewerkers die uitkijkt naar een plezierige samenwerking. Huidig eigenaar Corné van Willigen verlaat de marketingwereld overigens niet, maar zal verdergaan met het bedrijf MessageBull, waarbij de focus specifiek ligt op e-mail en sms-marketing voor webshops.

Overname van kennis en ervaring

Butterstreet is geen onbekende speler in de wereld van webdevelopment. Het bedrijf heeft een lange staat van dienst, met onder andere de ontwikkeling en optimalisatie van websites en webshops. Daardoor heeft het ontzettend veel inzicht gekregen in het werken met CMS'en als Lightspeed en Shopify. Dat sluit perfect aan bij de ambitie van 050media, als officieel Shopify partner en Lightspeed Certified Partner, om zich als zo breed mogelijk in te zetten voor klanten.

Bovendien heeft Butterstreet zich sinds de oprichting in 2002 ontwikkeld van websiteontwikkelaar tot volwaardige marketingpartner, die bedrijven ondersteunt met alle factoren die komen kijken bij online groei, zoals e-commerce. Met de overname komt er gelukkig geen einde aan die kennis en ervaring dat het bedrijf heeft opgebouwd in de loop der jaren. Het zal deel uitmaken van een breed en ervaren team dat zich richt op de toekomst.

Handen ineen voor online groei

Met de overname van Butterstreet zal 050media haar zicht nog meer gaan richten op de groei van klanten in de online sector. De overname staat niet op zichzelf. Al langere tijd ziet 050media mogelijkheden om samen met andere online marketingbedrijven de handen ineen te slaan. Door deze samenwerkingen levert het bedrijf een optimale en uitgebreide dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten die stappen willen maken op online vlak. Inmiddels voert 050media een heel scala aan werkzaamheden uit om bedrijven te laten groeien zoals conversieoptimalisatie, webdevelopment, professionele content en advertising.

More from MessageBull
Great! You’ve successfully signed up.
Welcome back! You've successfully signed in.
You've successfully subscribed to MessageBull.
Your link has expired.
Success! Check your email for magic link to sign-in.
Success! Your billing info has been updated.
Your billing was not updated.