E-mail + SMS Marketing

Elon Musk koopt Twitter…

In: E-mail + SMS Marketing, DUTCH, newsletter

Misschien weet je het al wel, ik ben grooot fan van email marketing, waarom? Omdat het écht werkt en ik vind dat je niet afhankelijk moet zijn van externe kanalen. Elon Musk koopt misschien Twitter, althans als hij het geld bij elkaar heeft, hem kennende gaat dat wel lukken. Wat doet dat met Twitter? Geen idee, als het een té vrij medium wordt dan heb je best kans dat overheden zich er mee gaan bemoeien.

Wat wel zeker is, er gaat iets veranderen, de 44 miljard US dollar moet een keer terug verdient worden, zeker als er externe partijen in stappen. Het lijkt er ook op dat je straks als (professionele) partij geld moet gaan betalen voor het gebruik van Twitter, op zich is dat niet zo erg, maar meestal als een platform betaald word komen er alternatieven. Het gevolg is dat er nog meer platformen komen en jouw klanten overal zitten, kan jij overal aanwezig zijn?

Ik denk van niet.

Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je werkt aan je eigen klanten bestand, je eigen e-mail en SMS lijst. Dat levert je continu sales op én geeft je controle over jouw verkeer. Geen onzekerheid van een extern platform wat vandaag populair is maar wellicht morgen niet meer.

Wil je meer weten over e-mail marketing volg mij dan op YouTube of schrijf je in bij MessageBull om te zien wat wij voor jou kunnen doen met E-mail en SMS marketing.

More from MessageBull
Great! You’ve successfully signed up.
Welcome back! You've successfully signed in.
You've successfully subscribed to MessageBull.
Your link has expired.
Success! Check your email for magic link to sign-in.
Success! Your billing info has been updated.
Your billing was not updated.